De Batouwe Jeugd Golf op Twitter
De Batouwe Jeugd Golf op Instagram
De Batouwe Jeugd Golf op Facebook

Contact

Hoe kunt u het Batouwe Betuws Jeugd Open bereiken? Klik op de kaart voor Google Maps
Golfcentrum De Batouwe, Oost Kanaalweg 1, 4011 LA Zoelen

Kaart
Adresgegevens

Oost Kanaalweg 1, 4011 LA, Zoelen, Nederland

0344 - 631 031

bbjo@debatouwe.nl

http://www.debatouwe.nl

highlightLaden Elektrische Auto

In de rotonde voor de ingang van het clubhuis hebben we twee reguliere stopcontacten beschikbaar om een elektrische auto op te laden. Overleg even met de receptie over het gebruik.
Bel 0344-624370.

Vrijwilliger worden?

Misschien vindt u het wel leuk om ons een handje te helpen? Wij kunnen alle hulp gebruiken. Hoe meer vrijwilligers, hoe makkelijker het voor een ieder wordt. Neem contact op en vertel ons uw wensen en beschikbaarheid. We weten zeker dat we een passende samenwerking kunnen vinden!

Vragen?

Heeft u vragen over het Batouwe Betuws Jeugd Open? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op en we zullen u zo goed mogelijk op weg helpen.

directions_carRoutebeschrijving

Vanaf de A15

Afslag 33 Tiel/Maurik richting Maurik volgen, direct na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal op rotonde rechtsaf richting De Beldert/Echteld, 2e rechts (dus voor de T-splitsing) weg vervolgen langs “De Linge/Kanaal”). Aan uw rechterhand komt u eerst langs de ingang voor de Kleine Baan, weg vervolgen na ongeveer een kilometer ziet u rechts de ingang van de Golfcentrum De Batouwe waar u kunt parkeren.

Vanuit de richting Amerongen

Neem de veerpont richting Tiel. De 4e rotonde (voor de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal) 3/4 (links) nemen richting Beldert/Echteld, 2e rechts (dus voor de T-splitsing) weg vervolgen langs “De Linge/Kanaal”). Aan uw rechterhand komt u eerst langs de ingang voor de Kleine Baan, weg vervolgen na ongeveer een kilometer ziet u rechts de ingang van de Golfcentrum De Batouwe waar u kunt parkeren.

Vanuit de richting Wijk bij Duurstede

Neem de veerpont naar het zuiden. Dan de eerste weg rechts, eerste weg links, aan het eind rechts, eerste weg rechts langs het kanaal. U bent op de Kanaalweg, rijd recht door tot u aan uw linkerhand bij Golfcentrum De Batouwe kunt parkeren.

Over ons...

We hebben er ontzettend veel plezier in om voor jullie een toptoernooi neer te zetten waarin alles tot in de puntjes is geregeld!

Dick van Kuilenburg
Wedstrijdleiding

Orlando Sardaro
bbjo@debatouwe.nl 
 

Sample title
Jeugdcommissie

Neem contact op met de Jeugdcommissie door een e-mail te sturen naar: jeugdcommissie@debatouwe.nl
 

Sample title
Secretariaat

Het verenigingssecretariaat regelt alle financiële zaken. Stuur een e-mail naar: secretariaat@debatouwe.nl
KvK inschrijving: 40157331
Oost Kanaalweg 1, 4011 LA Zoelen

Vrijwilligers

Zonder onze tientallen gedreven vrijwilligers geen toernooi! Iedereen bedankt!

Privacy

Wij registreren je gegevens zodat we weten wie meedoet aan het toernooi en hoe we je kunnen bereiken om informatie uit te wisselen. Indien je aangegeven hebt via e-mail op de hoogte te willen worden gehouden van de activiteiten, wedstrijden en ontwikkelingen van Het Batouwe Betuws Jeugd Open dan bewaren we je e-mailadres op een e-mailinglijst. Je kunt je te allen tijde afmelden van deze lijst en wij gebruiken je gegevens alleen voor dit doel. Wij delen je gegevens ook niet met derden. Op jouw verzoek verwijderen we je gegevens helemaal.

Sample title